SORRENTO IJMUIDEN

SORRENTO IJMUIDEN voor een heerlijke Italiaanse avond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sorrento IJmuiden. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 22:34 Lekkerste pizza sinds tijden
1 jun 2022 om 20:32 De beesten pizza ooit
29 mei 2022 om 19:25 Bezorging was snel maar de pizza was koud en niet volledig goed gebakken. Normaliter is het goed. Heb hem zelf nog maar even in de oven gedaan, na bellen kregen we excuses. Denk voortaan twee keer na voordat ik hier weer bestel.
20 mei 2022 om 20:12 Ik heb heb genoteerd zonder r knoflooktenen en ik kreeg knoflookkkk
24 apr 2022 om 21:06 [Pizza] Pizza quattro stagioni € 12,00 Bezorgkosten € 2,00 Transactiekosten € 0,25 Totaalbedrag € 14,25 3 stukjes ham. 4 stukjes paprika. En 3 partjes champigons. Een hoop geld voor erg weinig. Daar ga ik nooit meer wat bestellen.
17 apr 2022 om 22:28 Slappe pizza, te veel zout, verbrande plekken Dacht weer even hier bestellen na enige verbetering van reviews, maar nee! Terug naar me oude vertrouwde pizzeria
8 apr 2022 om 15:24 ًTop.!!!
7 apr 2022 om 20:34 Had pasta met pesto was super vet en droog en geen pesto smaak we hadden ook vier soorten kaas pasta geen kaas geproefd alleen maar room een grote aanfluiting dit zonde van geld bestel best veel bij ze maar wordt steeds slechter jammer hoor !!!
24 mrt 2022 om 19:27 Heerlijk eten
20 mrt 2022 om 22:46 best pizza in town
11 mrt 2022 om 20:57 Altijd top! Mis alleen de lekkere kruidenboter telkens van jullie… :(
21 feb 2022 om 21:27 Zoals altijd goed en lekker!